MİNİKLERİN STE(A)M AŞKI

MEB YEĞİTEK SCIENTEX STEM PROJE SORUMLUSU SAYIN DR.TUNÇ ERDAL AKDUR HOCAMIZA MİNİKLERİN STE(A)M AŞKI PROJEMİZİ SUNDUK.

21.03.2021 366

Bu proje ile okulumuz öğrencilerinin ste(a)m çalışmalarını anlayarak yapabilmelerini sağlayacağız .Ste(a)m içeriğini etkinliklerimizde ele alarak müfredata entegre edeceğiz. Öğrencilerimizin 2023 hedefleri doğrultusunda farkındalıklarını arttıracağız .Bilimsel, kültürel ve sanatsal etkinlikler yaparak sınıf ortamlarını birer atölyeye çevireceğiz. Böylelikle araştıran, yorum yapan, sorgulayan, analiz eden ve bir ürün ortaya koyan öğrenciler ile hedeflerimize yaklaşacağız. Yeni neslin elinden tutarak hayal gücüne güç katarak hedeflediğimiz 2023 vizyonuna doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Okulumuz adına projeyi yürüten öğretmenimiz Ebru YANMAZ'a teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz.

21-03-2021