My Kindergarten Life eTwinning Project

Okulumuz öğretmenlerinden Ebru YANMAZ öğrenileri ile birlikte MY KINDERGARTEN LIFE eTwinning Projesine başlangıç yapmışlardır. Projedeki etkinlikler keyifle ilerlemektedir.

17.04.2022 226

Projenin amacı, çocuklar anaokulu hayatlarının bir parçası olan günlük ve özel etkinliklerini paylaşacaklar. Başkalarının kültürünü takdir etmeyi öğrenecekler, çeşitli WEB2.0 araçlarının yanı sıra geleneksel yöntemleri (kartpostal gönderme) kullanarak kendilerini ve çevrelerini sunacaklar. Farklı ülkelerdeki akranlarının hayatının nasıl göründüğünü bilecekler. Ayrıca yabancı arkadaşlarına kendilerini tanıtmaya çalışarak İngilizce becerilerini geliştirecekler. Bu projeye katılım bilgi ve deneyim alışverişine olanak sağlayacaktır. Projede birçok yerli ve yabancı ortak yer almaktadır.