Power of Goodness/İyiliğin Gücü eTwinning projesi kapsamında Ramazan Bayramı Dolayısıyla Erzurum Yaşlı Bakımeviyle Online Bayram Kutlaması Düzenlendi.

Power Of Goodness /İyiliğin Gücü eTwinning projemiz kapsamında proje ortağı ve okulumuz öğretmeni Ebru YANMAZ Proje ekibi ve öğrenciler ile Erzurum Yaşlı Bakımevindeki yaşlılarla görüşüp bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi.

16.05.2021 186

Proje kapsamında bir çok il ve ülkenin dahil olduğu etkinlikte öğrenciler yaşlılarımızın bayramını online olarak kutladılar ve onlarla sohbet ettiler. Erzurum Yaşlı Bakım Evi Çalışanı Emine Hanım yaşlılarımızın çok mutlu olduğunu bu ziyaretlerin devamının gelmesini dilediğini,yaşlılarımızın en çok bu zamanlarda insanlarla konuşmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

16-05-2021